A nevem Szabó Richárd

Vőfély, ceremóniamester, táncoktató, konferanszié, családi rendezvényszervező vagyok. Veszprém megyében a Balatontól 6 kilométerre a tapolcai medencében, Nemesgulácson élek feleségemmel és három fiammal.

A vőfély

A vőfély személye garantálja az esküvőn a hagyományokhoz való kötődést, és egy bizonyos népies stílust már önmagában képvisel, amivel ha azonosulni tud a jegyespár, akkor vőfélyt választ.

A ceremónia mester

A ceremónia mester ezzel szemben inkább protokolláris szabályoknak megfelelően „népies rigmák” nélkül irányítja az esküvőt, tulajdonképpen egyfajta műsorvezető.

Kapcsolat
  • Cím: Nemesgulács, Veszprém megye
  • Telefon: +36-30/98-96-468
  • Email: info@vofelyetek.hu

Hívja a +36-30/98-96-468 telefonszámot, ha kérdése lenne!

Ajánlom figyelmébe YouTube csatornám videóit!

Szalagavatóra báli nyitótáncokra táncoktatás

Szalagavató, báli nyitótáncok

Csárdás, Körmagyar, Palotás, Reneszánsz Pavane és Gaillarde Ferrareze, Bécsi, Angol keringő, Nemzetek tánca, Latin és egyéb Standard táncok, divattáncok, igény szerint táncmix. A táncórák 45 percesek. Egy nyitótánc koreográfia betanítása 10 alkalmat /alkalmanként 2x45 perc/ vesz igénybe. A betanítás során egy alkalom magában foglal egy 4 óra intervallumú koreográfiai összeállítási próbát.

Árlista
Esküvői nyitótánc betanítása

Esküvői nyitótánc

Csárdás, Palotás, Gyertyafénykeringő, Standard és latin táncok, divattáncok és egyéb táncok betanulása a jegyespár igénye szerint.
A táncórák 45 percesek, egy esküvői nyitótánc koreográfia betanulása általában 3-4 alkalmat /alkalmanként 2x45 perc/ vesz igénybe. A koreográfiák betanulása függ a jegyespár táncos előképzettségétől.

Árlista


Magán táncóra tánctanár

Magán táncóra

Táncoktatás akár az otthonodban is – A táncot tanulni vágyóknak lehetősége van magánóra keretén belül saját otthonukban is elsajátítani a táncokat, amennyiben egy 4x4 méteres tánctér rendelkezésre áll. Amennyiben a lehetőségek nem adottak, úgy a táncoktatás az otthonomban is történhet. A hangtechnikai eszközöket én biztosítom. Tanulható táncok: Standard és Latin táncok, divat táncok, Magyar néptánc, nemzetek táncai, stb.

Árlista


Tánctanfolyam szervezése

Tánctanfolyam

Táncolni vágyó közösségeknek művelődési házak, iskolák keretein belül szervezett tanfolyamokon is lehetősége van táncot tanulni. Megkeresés esetén egyeztetés szükséges a lebonyolítással kapcsolatban. A tanfolyamok általában 8 alkalmat foglalnak magukban. Alkalmanként 2x45 perc.

Árlista

Olvasson tovább

Az alábbi oldalak segítenek a választásban...

Rólam

A nevem Szabó Richárd. Vőfély, ceremóniamester, táncoktató, konferanszié, családi rendezvényszervező vagyok. Veszprém megyében a Balatontól 6 kilométerre a tapolcai medencében, Nemesgulácson élek feleségemmel és három fiammal.

Olvasson tovább Rólam

Vőfély vagy ceremónia mester

A vőfély személye garantálja az esküvőn a hagyományokhoz való kötődést, és egy bizonyos népies stílust már önmagában képvisel, a ceremónia mester ezzel szemben protokolláris szabályoknak megfelelően inkább egyfajta műsorvezető.

Olvasson tovább a mesterségről