A nevem Szabó Richárd

Vőfély, ceremóniamester, táncoktató, konferanszié, családi rendezvényszervező vagyok. Veszprém megyében a Balatontól 6 kilométerre a tapolcai medencében, Nemesgulácson élek feleségemmel és három fiammal.

A vőfély

A vőfély személye garantálja az esküvőn a hagyományokhoz való kötődést, és egy bizonyos népies stílust már önmagában képvisel, amivel ha azonosulni tud a jegyespár, akkor vőfélyt választ.

A ceremónia mester

A ceremónia mester ezzel szemben inkább protokolláris szabályoknak megfelelően „népies rigmák” nélkül irányítja az esküvőt, tulajdonképpen egyfajta műsorvezető.

Kapcsolat
  • Cím: Nemesgulács, Veszprém megye
  • Telefon: +36-30/98-96-468
  • Email: info@vofelyetek.hu

Hívja a +36-30/98-96-468 telefonszámot, ha kérdése lenne!

Ajánlom figyelmébe YouTube csatornám videóit!

Kedves Érdeklődő!

Szeretném könnyebbé tenni a szolgáltatások közötti böngészés folyamatát, így amennyiben engem választana családi, táncos rendezvénye szervezésével vagy lebonyolításával kapcsolatban vagy akár táncot szeretne tanulni, kérem, adja meg a rendezvény, táncóra időpontját /év, hónap, nap, óra/, a helyszín irányítószámát és akár egy-két-három mondatos üzenetet a rendezvénnyel kapcsolatban és én válasz e-mailben tájékoztatom, hogy az aktuális időpontban rendelkezésére tudok-e állni.

Szabó Richárd

Vőfély, ceremóniamester, táncoktató, konferanszié, családi rendezvényszervező.


Szabó Richárd Vőfély ceremóniamester táncoktató konferanszié családi rendezvényszervező

Búvóhely: Veszprém megye, Nemesgulács
Telefon: +36/30/9896468
Email: info@vofelyetek.hu
   Adatvédelmi tájékoztató


Olvasson tovább

Az alábbi oldalak segíthetnek a választásban...

Rólam

A nevem Szabó Richárd. Vőfély, ceremóniamester, táncoktató, konferanszié, családi rendezvényszervező vagyok. Veszprém megyében a Balatontól 6 kilométerre a tapolcai medencében, Nemesgulácson élek feleségemmel és három fiammal.

Olvasson tovább Rólam

Vőfély vagy ceremónia mester

A vőfély személye garantálja az esküvőn a hagyományokhoz való kötődést, és egy bizonyos népies stílust már önmagában képvisel, a ceremónia mester ezzel szemben protokolláris szabályoknak megfelelően inkább egyfajta műsorvezető.

Olvasson tovább a mesterségről